12 November 2010

ANGAN ANGAN ADIK JENIN

                        
                                              


 pommm !!! pomm !!! pomm !!!!

ley x sebelum start stdy mlm ni aku nk brangan cket???
ngeee....xsalah kn....???
angan2 yg agak gatal..hik22
aku mg suke mgarut pon lam blog ni..huk22...
sbb dah bosan thap kritikal dh...


d first angan2 is...
jeng22....


1) xnk bercinta lagi...nk bcinta lpas kawen.....

::::2) one day..ade org yg x dikenali /org yg xpnah kite jangka  dtg umah...
masuk mintak..hik22...
(nk pinang laa mksudnye)....knp org x dkenali???sbb surprise cket....
xnk la dato'2,tan sri,bigboss,ke...
nk org biase2 je.....
yg pnting.....insan tu adelah insan 
yg boleh mnjanjikan aku kebahagiian dunia akhirat...
boleh mmbimmbing aku jd isteri solehah....


     :: 3)  aku teringin sangat nk bekerja dulu..sebelum kawenn...
                                                             sebab??
                                      
               - nk bantu family/saudara mara/n sesiapa je yg dah bnyak bntu aku seumur aku hidup...bile aku dah rase budi mereka cukup terbalas..baru aku akn kawwen...

-aku nk ade kete sendiri...umah sendiri dlu b4 kawen.
.(wlupun org ckp orng pompuan ni xperlu 
ade smua tu pn xpe..suami yg akan bg)...tapi bg aku...
sbelum dpt suami..nk jgak cari sndri ngn
hasil titik peluh sndri....

tp lpas kawen...ikut kate suami..lau dia xbg
aku keje...aku sanggup tggalkn keje aku
demi suami tercinta....



4) nk sngat orng yg mncintai diri ku  ini terima segala kekurangn /
kelemahan aku dgn seadanya.....


5) Aku xnk jadi org yg 1 0r ke 3 dlm idop  suami aku...
sbb org 1 biarlah mertua aku.....or smua family dia
& xnk yg ke3 sbb nk yg ke 2....

dlm hdup dia biarlah hnya ade family dia+ saudra mara & aku je...



x mcm org2 couple skan ni....
espcially lelaki la....
ni antr list dia.....


                        1)     family..( yg ni mmg patot pun)
                        2)     kawan2...(yg ni bley trima lg..tp lau 
                                mlampau sngt tu mmg xley trima.
                        3)     bola...
                        4)     game..(pling xleh trime !!! )
                        5)      ade lagi....tlong tambah  yer...
                        6)
                        7)
                        8)
                        9)
                      10)     haa...kat cni baru aweks ....
                                tgokla...awek duk takhta yg ke 10 kot...
                                korng2 sume baek xyah ade awek camni ....




HAHAHAA...
WEII....APE AKU NIH...
ANGAN2 SAL KAWEN JE NI...
GATAI BEBENOR GAYANYER...



......

HUKKK66..
....









2 comments:

  1. ak tahu...list seterusnya...kereta..bini no 2 dye..=)

    ReplyDelete
  2. bini no 2 tu x kowt....tp kete aku stuju...;=))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...